Ons werk

Ons werk bestaat onder andere uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, het onderhoudsvrij maken van woningen en het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen.

aannemersbedrijf van Ommen Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw van onder andere een woning, schuur of garage doen wij uitsluitend in goed overleg met de klant. Wij houden rekening met de klant specifieke wensen.

Meer lezen

verbouw aannemersbedrijf van Ommen

Verbouw

In de afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd als het gaat om verbouw en renovatie. Wij komen vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken.

Meer lezen

onderhoud aannemersbedrijf van Ommen

Onderhoud

Het belang van goed onderhoud wordt vaak onderschat. Mocht uw woning / garage aan onderhoud toe zijn, dan kunnen wij het één en ander voor u betekenen.

Meer lezen

Ramen, deuren & kozijnen

Ramen, deuren en kozijnen bepalen voor een belangrijk onderdeel het aangezicht van uw woning. Wij maken ramen, deuren en kozijnen van diverse houtsoorten.

Meer lezen

onderhoud aannemersbedrijf van Ommen

Onderhoudsvrij maken

Bij het onderhoudsvrij maken van uw huis moet u denken aan het bekleden van uw topgevel, uw overstekken, uw windveren of uw dakkapel. Hiervoor zijn diverse materialen.

Meer lezen

projecten overzicht

Projecten overzicht

Bekijk hier onze projecten. Wij werken met projecten in de nieuwbouw, onderhoud, het onderhoudsvrij maken van wongingen en bekijk hoe wij ramen, deuren en kozijnen plaatsen.

Meer lezen