Onderhoud woning Wezep

Onderhoud woning Wezep – Aannemersbedrijf Van Ommen


Maakt u de juiste keuze als het gaat om onderhoud voor uw woning in Wezep? Hoe mooi en goed gebouwd uw woning ook is, deze is onderhevig aan een bepaalde mate van verval. Dit valt niet te vermijden, niet alles althans. Uw woning of bijvoorbeeld garage wordt continue blootgesteld aan elementen die voor schade zorgen. Denkt u aan verschillende weersomstandigheden, uitlaatgassen of simpelweg slijtage. Wat de reden ook is, onderhoud voor u in Wezep is nu eenmaal nodig. Dan is het verstandig om te kiezen voor een partner die u in ieder opzicht kwaliteit geeft.
Die partner zijn wij. Aannemersbedrijf Van Ommen.
Als gecertificeerd aannemersbedrijf zijn wij ook het adres voor gedegen bouwadvies. Ook als het gaat om het onderhoud bij u in Wezep bieden wij maatwerk. Werkzaamheden die passen bij uw situatie. Uw wensen staan bij ons voorop.

Bespaar kosten en ellende met ons onderhoud voor uw woning in Wezep

Ons onderhoud voor u in Wezep is erop gericht om u op de lange termijn geld te besparen. Is er bijvoorbeeld sprake van houtrot in uw kozijnen? Dan heeft dit meerdere negatieve gevolgen. Het gebruik van de ramen wordt bemoeilijkt, de isolatie is slechter of simpelweg niet langer aanwezig, en het is voor inbrekers een stuk makkelijker om ingang te vinden. Als wij uw kozijnen vervangen, dan hebben we het over maatwerk en een veilige constructie. Onze kozijnen, deuren en ramen dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

ONDERHOUDSVRIJ MAKEN WONING 22

Dit kan dan ook verstaan worden onder onze dienst onderhoud voor u in Wezep. Het beveiligen van uw woning waardig aan dit keurmerk.

Het vernieuwen van uw badkamer, dak of dakkapel, het isoleren van uw woning of slechts het plaatsen van isolerend glas. Onze dienstverlening is volledig af te stemmen naar uw wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoudsvrij maken van uw woning. Dit houdt onder andere in: het bekleden van de topgevel, oversteken, windveren of dakkapel. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen. Naderhand heeft u er geen omkijken meer naar. Gelijktijdig geven wij u de mogelijkheid voor kunststof rabatschroten. Deze zijn ook in diverse uitvoeringen bij ons verkrijgbaar.

Offerte of informatie aanvragen?

Onderhoud woning Wezep: wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn het adres voor uw onderhoud in Wezep, maar dat is natuurlijk bij lange niet alles wat we voor u kunnen doen. Ook voor nieuw-, aan en verbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij u maatwerk als het gaat om deuren, kozijnen en ramen.

Wij kunnen het gehele project voor u aanpakken. Het maken van de bouwtekeningen, het aanvragen van de vergunningen (samen met u). Ook onze dienstverlening kan als maatwerk benaderd worden.

Ieder project begint met een persoonlijk gesprek. Als wij uw wensen en mogelijkheden duidelijk hebben kunnen we u een passen en vrijblijvende offerte opmaken.

Neem contact om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.