Kozijnen Zwolle

Kozijnen leveren en plaatsen in Zwolle

Werkt u aan een nieuwbouw project in Zwolle en weet u niet zo goed wat u met de kozijnen aanmoet? Zijn uw kozijnen aan het wegrotten en moeten deze hoognodig eens vervangen worden door een professioneel bouwbedrijf? Geen nood, Aannemersbedrijf Van Ommen staat voor u klaar! Wij zijn een ervaren en vakkundig bouwbedrijf uit de buurt van Zwolle en wij zijn al jarenlang dé specialist in de regio op het gebied van raamkozijnen. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op ervaring en vakmanschap, maar ook op een uiterst fijne communicatie en een klantgerichte aanpak. Wij helpen u aan mooie kozijnen in Zwolle.

Rechtstreeks uit de fabriek

Kozijnen, net als ramen en deuren, bepalen voor een groot deel hoe u woning er uitziet. Ze zijn immers goed zichtbaar in de gevel. Het is daarom fijn als deze goed verzorgd worden en er fris uitzien. U kunt bij ons gefabriceerde producten bestellen zoals deuren van Skantrae en Weekamp.
Wij zullen deze uiteraard voor u in Zwolle komen bevestigen. U kunt echter ook bedenken dat u liever geen hout- en schilderwerk meer wilt en dan kunt u kiezen voor kunststof of aluminium kozijnen en ramen. Deze leveren wij natuurlijk ook in verschillende kleuren.

Woning Kroeze

Offerte of informatie aanvragen?

Op maat gemaakt

Bovendien kunnen wij zelf uw kozijnen op maat maken in onze werkplaats, vlakbij Zwolle. Sinds 30 oktober 2007 hebben wij namelijk onze eigen werkplaats waar wij al vele constructies in elkaar hebben gezet. Zo heeft u echte authentieke deuren, ramen en kozijnen uit Zwolle. Aangezien wij hier vakwerk op maat creëren kunt u ook bij ons terecht als u iets anders wilt dan een simpele deur of kozijn. Wij zullen zo goed mogelijk aan uw wensen voldoen en een product leveren waar u uiterst tevreden mee kunt zijn. Vervolgens zullen wij het zelf in Zwolle komen afleveren en plaatsen. Dit scheelt een heleboel moeite, tijd en geld.