VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Veelzijdig en professioneel bouwbedrijf uit Zwolle

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen. Wij zijn een veelzijdig en professioneel bouwbedrijf uit Zwolle. U kunt bij ons terecht voor al uw bouwgerelateerde werkzaamheden. Ons bouwbedrijf staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij hebben al talloze klanten in Zwolle gelukkig gemaakt met een nieuw dak, kozijn of een verbouwing. Dus woont u in Zwolle en bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf dat uw raamkozijnen kan vervangen? Of wilt u juist een nieuwe woning laten bouwen? Neem direct contact op met ons klantvriendelijk personeel en dan bespreken we samen met u de mogelijkheden. Klik op het kopje ‘contact’ voor onze gegevens.

Bouwbedrijf Zwolle

Meer dan het gebruikelijke

Maar u kunt dus ook bij ons terecht voor de wat specifiekere klussen. In plaats van geregeld een bouwbedrijf uit Zwolle te laten komen om uw onderhoud te verzorgen, kunt u uw woning namelijk ook onderhoudsvrij maken! Dit is erg eenvoudig voor onze vakmensen. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van bijvoorbeeld rockpanel, trespa, keralit en werzalith. Maar ook kunststof rabat schoten in allerlei kleuren en maten kunnen helpen bij het onderhoudsvrij maken van uw woning. Plant u niet zo’n groot project, maar wilt u alleen een kozijn laten vervangen of een nieuwe deur laten plaatsen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar wij hoogstpersoonlijk uw kozijnen kunnen maken, precies op maat voor uw woning in Zwolle. We kunnen uiteraard ook reeds gefabriceerde deuren leveren van merken zoals Weekamp en Skantrae.

Onze diensten

Wij bieden u tal van diensten in Zwolle. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor onder meer het volgende:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Deuren, ramen en kozijnen
  • Onderhoudsvrij maken

U kunt bij ons dus terecht voor de gebruikelijke klussen die u aan een bouwbedrijf zou overlaten. Nieuwbouw, verbouw en onderhoud doen wij als de beste. Wij hebben al vele jaren ervaring met al deze vakgebieden en onze werknemers zijn gekwalificeerd en vakbekwaam. U kunt rekenen op vakwerk op maat dat bij u aan de deur in Zwolle wordt geleverd en geplaatst. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Direct Contact !

Meer weten?

Wilt u meer weten over Aannemersbedrijf Van Ommen? Neem gerust een kijkje op onze website. U kunt ook even contact met ons opnemen, mocht u nog vragen hebben over ons bouwbedrijf uit Zwolle. Vult het contactformulier in of bel ons even op. Wij vertellen u graag meer over ons bouwbedrijf.