Bouwbedrijf Zwolle

Veelzijdig en professioneel bouwbedrijf uit Zwolle

Aannemersbedrijf Van Ommen is  een veelzijdig en professioneel bouwbedrijf uit Zwolle. U kunt bij ons terecht voor al uw bouwgerelateerde werkzaamheden. Ons bouwbedrijf nabij Zwolle staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij hebben al talloze klanten in Zwolle gelukkig gemaakt met een nieuw dak, kozijn of een verbouwing. Dus woont u in Zwolle en bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf dat uw raamkozijnen kan vervangen? Of wilt u juist een nieuwe woning laten bouwen? Neem direct contact op met ons klantvriendelijk personeel en dan bespreken we samen met u de mogelijkheden. Klik op het kopje ‘contact’ voor onze gegevens.

Meer dan het gebruikelijke

Maar u kunt dus ook bij ons bouwbedrijf terecht voor de wat specifiekere klussen. In plaats van geregeld een bouwbedrijf uit Zwolle te laten komen om uw onderhoud te verzorgen, kunt u uw woning namelijk ook onderhoudsvrij maken! Dit is erg eenvoudig voor onze vakmensen. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van bijvoorbeeld rockpanel, trespa, keralit en werzalith. Maar ook kunststof rabat schoten in allerlei kleuren en maten kunnen helpen bij het onderhoudsvrij maken van uw woning. Plant u niet zo’n groot project, maar wilt u alleen een kozijn laten vervangen of een nieuwe deur laten plaatsen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar wij hoogstpersoonlijk uw kozijnen kunnen maken, precies op maat voor uw woning in Zwolle. We kunnen uiteraard ook reeds gefabriceerde deuren leveren van merken zoals Weekamp en Skantrae.

Bouwbedrijf Zwolle

Offerte of informatie aanvragen?

De diensten van ons bouwbedrijf

Wij bieden u als bouwbedrijf tal van diensten in Zwolle. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor onder meer het volgende:

Nieuwbouw
Verbouw
Onderhoud
Deuren, ramen en kozijnen
Onderhoudsvrij maken

U kunt bij ons dus terecht voor de gebruikelijke klussen die u aan een bouwbedrijf zou overlaten. Nieuwbouw, verbouw en onderhoud doen wij als de beste. Wij hebben al vele jaren ervaring met al deze vakgebieden en onze werknemers zijn gekwalificeerd en vakbekwaam. U kunt bij ons bouwbedrijf rekenen op vakwerk op maat dat bij u aan de deur in Zwolle wordt geleverd en geplaatst. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs!