Bouwbedrijf Wezep

Uw ervaren bouwbedrijf in regio Wezep

Aannemersbedrijf Van Ommen is het bouwbedrijf waar u moet zijn voor uw plannen rondom bouw, verbouw of renovatie voor uw pand in Wezep. Wij begrijpen dat een aankomend bouwproject heel stressvol kan zijn. Bij ons weet u dat het goed zit. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf bij Wezep met vakbekwaam gediplomeerd personeel. Ook zijn wij in het bezit van een CAR-verzekering waardoor we verzekerd zijn tijdens eventuele schade tijdens de bouw. U hoeft zich wanneer u werkt met ons bouwbedrijf dus nergens zorgen over te maken. Via onze korte communicatielijnen houden we indien gewenst altijd op de hoogte van de laatste bouwontwikkelingen aan uw pand in Wezep, wel zo prettig! Bel ons bouwbedrijf vandaag nog!

Bouwprojecten door Aannemersbedrijf Van Ommen

Bij Aannemersbedrijf Van Ommen kunt u terecht voor heel veel bouwwerkzaamheden. Ons bouwbedrijf bij Wezep verzorgt onder andere:

  • Nieuwbouw van uw woning, schuur of garage
  • Verbouwingen
  • Onderhoud aan uw pand
  • Het plaatsen of vervangen van ramen, deuren en kozijnen
  • Onderhoudsvrij maken van uw woning

Weet u nog niet precies welke werkzaamheden u wilt laten verrichten door ons bouwbedrijf bij Wezep? Aannemersbedrijf Van Ommen is een gecertificeerd aannemer, u kunt dus ook bij ons terecht voor gedegen bouwkundig advies. Wij komen graag bij u langs in Wezep om de situatie te bekijken en om u te voorzien van advies of van een vrijblijvende offerte tegen een scherpe prijs. Bel Aannemersbedrijf Van Ommen vandaag nog voor een afspraak in Wezep!

Kwaliteit en duurzaamheid in Wezep

Misschien wilt u door een verbouwing graag meer ruimte in uw woning creƫren, of wenst u een nieuwe schuur in uw tuin in Wezep. Wat uw bouwwensen ook zijn; Aannemersbedrijf Van Ommen voert ze voor u uit! Kwaliteit en duurzaamheid staan voor ons bouwbedrijf hoog in het vaandel. Ons bouwbedrijf bij Wezep voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen die zijn gesteld aan de bouw. Zo kunt u binnenkort genieten van uw nieuwe of verbouwde milieuvriendelijke pand in Wezep! Twijfel niet en bel de professionals van ons bouwbedrijf bij Wezep!

Contact met Aannemersbedrijf Van Ommen

Bent u benieuwd wat ons bouwbedrijf bij Wezep kan betekenen voor uw woning, schuur, garage of kantoorpand? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies of van een vrijblijvende offerte. Via het contactformulier op onze website komt u snel en gemakkelijk met ons in contact. Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan naar: 038-3765589 of 06-27511063. Contact per e-mail kan natuurlijk ook. Mail hiervoor naar: info@aannemersbedrijfvanommen.nl. Wij van Aannemersbedrijf Van Ommen horen graag wat wij als bouwbedrijf kunnen betekenen voor uw woning, schuur, garage of kantoorpand in Wezep.