VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Veelzijdig bouwbedrijf in Oldebroek

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen. Wij zijn een veelzijdig en professioneel bouwbedrijf dat al jaren actief is in Oldebroek en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor het beste vakwerk, speciaal op maat gemaakt, en dit tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien staat ons bouwbedrijf voor een klantgerichte werkwijze en helpen wij u met plezier aan een prachtige nieuwe of vernieuwde woning. U zult niet snel een ander bouwbedrijf in Oldebroek vinden dat zoveel taken zo vakkundig volbrengt. In Oldebroek kunnen wij u onder andere van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Onderhoudsvrij maken
  • Deuren, ramen en kozijnen

Uiteenlopende diensten

U ziet dat wij een zeer uiteenlopend aanbod aan diensten hebben voor u. Maar toch zitten er veel gelijkenissen tussen de verschillende werkzaamheden die wij in Oldebroek verrichten. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf rekenen op een fijne en persoonlijke werkverhouding. Wij zullen eerst het project met u doorspreken en op basis van duidelijke afspraken en goed overleg handelen. Daarnaast kan ons bouwbedrijf in ieder van deze werkzaamheden zelf voor op maat gemaakte producten zorgen zodat wij u kunnen helpen aan een perfect passend en uniek product. Ook hebben onze werknemers ervaring met al deze diensten en weten zij als geen ander hoe ze met iedere situatie in Oldebroek om moeten gaan.

464807_teaser1

Direct Contact !

Een eigen werkplaats

Wij beschikken al sinds oktober 2007 over onze eigen werkplaats nabij Oldebroek. Dit helpt ons om onze diensten nog net een stukje beter te maken. In deze werkplaats kan ons bouwbedrijf namelijk uw vakwerk op maat maken, voordat wij het naar uw huis vervoeren. Of het nu gaat om een eenvoudig raamkozijn of een ingewikkelde dakkapel. Wij werken hier met duurzaam hout voorzien van heet FSC-keurmerk. Ook deze professionele werkruimte onderscheid ons als bouwbedrijf in Oldebroek.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf? Kijk dan even rond op de website. U kunt meer lezen over alle diensten die wij aanbieden onder het kopje ‘ons werk’ en onder het kopje ‘werkplaats’ leest u meer over hoe en waar wij precies te werk gaan. Als u nog vragen heeft, of als u ons wilt inschakelen voor uw bouwproject, klikt u op het kopje ‘contact’ en vult u het contactformulier in. Indien u liever even belt, dan kan dat natuurlijk ook. Ons vriendelijke personeel helpt u graag aan meer informatie en deskundig advies. Daarnaast kunnen zij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf in Oldebroek.