VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Veelzijdig bouwbedrijf in Kampen

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Kampen? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Van Ommen aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het verbouwen van uw keuken en het uitbreiden van uw serre in Kampen. We kunnen ook een tuinhuisje voor u bouwen of andere taken vervullen in de nieuwbouw. Wilt u juist uw kozijnen laten vervangen door ons bouwbedrijf en de rest van uw woning in Kampen onderhouden of de topgevel juist onderhoudsvrij maken? Geen enkel probleem. Neem direct contact met ons bouwbedrijf op en wij zullen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Kampen

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Ons bouwbedrijf beschikt over de beste vakmensen voor iedere klus. Ons personeel is gekwalificeerd voor het werk dat ze doen en zij hebben al jarenlang ervaring met het vakgebied. Zo weten zij precies wat te doen en kunnen ze u gegarandeerd helpen met uw project in Kampen. U kunt ons bouwbedrijf daarom ook altijd benaderen voor deskundig advies. Wij zullen u dan met plezier op weg helpen. Klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk en wij hechten veel waarde aan uw feedback. Veel van onze klanten in Kampen vinden het fijn om met ons te werken aangezien wij graag duidelijke afspraken maken en goed overleggen met onze opdrachtgevers.

Specialist in kozijnen

Naast het gebruikelijke werk dat een bouwbedrijf verricht, zoals het verbouwen, onderhouden en compleet nieuw bouwen van woningen, bieden wij u nog een aantal andere diensten aan. Zo zijn wij dé specialist in kozijnen in de regio van Kampen. Geen enkel bouwbedrijf in Kampen pakt dit zo professioneel aan als Aannemersbedrijf Van Ommen. Wij hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking staan waar wij speciaal op maat uw kozijnen maken. Bovendien is dit in de buurt, dus kunnen wij gemakkelijk de kozijnen, deuren, dakkapellen of wat voor product u ook wenst, van het bouwbedrijf naar uw huis vervoeren en het daar monteren.

Direct Contact !

Kom snel meer over ons te weten

Wilt u meer weten over ons? Kijk dan gerust eens rond op onze website, deze staat vol met informatie over ons, onze werkwijze en onze diensten. Ook kunt u hier een aantal foto’s bekijken van projecten die wij in het verleden hebben voltooid. Zo ziet u direct het vakwerk dat wij op maat leveren. Wilt u ons echter direct inschakelen of heeft u nog vragen die de website niet kan beantwoorden? Neem dan even contact op en wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf in Kampen.