VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Uw bouwbedrijf in Epe

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen, uw bouwbedrijf in Epe. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf en wij hebben veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten in en rondom Epe. Onze vakmensen zijn al jarenlang actief in hun vakgebied en zij hebben allemaal de benodigde papieren. Bij ons kunt u dus rekenen op kwaliteit en professionalisme. Daarnaast werken wij uiterst klantgericht. Dit alles heeft geleid tot een zeer divers aanbod aan diensten dat wij u in Epe kunnen aanbieden. Ons bouwbedrijf doet onder andere het volgende:
369744_hometeaser2

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Onderhoudsvrij maken
  • Ramen, deuren en kozijnen
Direct Contact !

Nieuwbouw en verbouw

Nieuwbouw en verbouw zullen waarschijnlijk geen verassing zijn voor u. Ieder bouwbedrijf wordt immers in eerste instantie geassocieerd met deze werkzaamheden. Wij bieden u een prachtige dienst aan binnen zowel de nieuwbouw als verbouw in Epe, door onze uiterst klantgerichte manier van werken. Voor wij aan een project beginnen, zullen wij het grondig met u bespreken en op basis daarvan een offerte opstellen. Pas zodra beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn, zal ons bouwbedrijf beginnen met de bouw in Epe. Uit onze ervaring is gebleken dat dit het snelste een keurig eindresultaat oplevert, en bovendien is dit een resultaat waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Onderhoud en onderhoudsvrij

Als bouwbedrijf weten wij dat onderhoud minstens net zo belangrijk is als nieuwbouw en verbouw. Het is van groot belang dat u goed voor uw woning zorgt en op tijd ingrijpt om dure en tijdrovende renovaties te voorkomen. Als u ziet dat de kozijnen aan het wegrotten zijn, wacht dan niet te lang. Ons bouwbedrijf in Epe helpt u graag bij het onderhouden van uw huis, maar wij kunnen u ook helpen om uw huis in Epe onderhoudsvrij te maken. Wij kunnen dan de topgevel, dakkapel, overstekken of windveren behandelen. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals rockpanel, werzalith, keralit en trespa.

Ramen, deuren en kozijnen

Wij hebben ook veel ervaring met ramen, deuren en kozijnen. U kunt bij ons terecht van deuren van merken zoals Weekamp en Skantrae, maar u kunt ook een kunststof of aluminium kozijn bestellen als u het schilderwerk beu bent. Dit komt in diverse kleuren. Mocht u echter op zoek zijn naar iets op maat, dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Sinds 2007 maken wij namelijk zelf bouwkundige constructies in onze werkplaats. Wij kunnen u gemakkelijk aan een vakkundige dakkapel op maat helpen. Wij zijn dan ook niet zomaar een bouwbedrijf in Epe.