Bouwbedrijf Epe

Uw bouwbedrijf in Epe

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen, uw bouwbedrijf in Epe. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf en wij hebben veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten in en rondom Epe. Onze vakmensen zijn al jarenlang actief in hun vakgebied en zij hebben allemaal de benodigde papieren. Bij ons kunt u dus rekenen op kwaliteit en professionalisme. Daarnaast werken wij uiterst klantgericht. Dit alles heeft geleid tot een zeer divers aanbod aan diensten dat wij u in Epe kunnen aanbieden. Ons bouwbedrijf doet onder andere het volgende:

Nieuwbouw
Verbouw
Onderhoud
Onderhoudsvrij maken
Ramen, deuren en kozijnen

Nieuwbouw en verbouw

Nieuwbouw en verbouw zullen waarschijnlijk geen verassing zijn voor u. Ieder bouwbedrijf wordt immers in eerste instantie geassocieerd met deze werkzaamheden. Wij bieden u een prachtige dienst aan binnen zowel de nieuwbouw als verbouw in Epe, door onze uiterst klantgerichte manier van werken. Voor wij aan een project beginnen, zullen wij het grondig met u bespreken en op basis daarvan een offerte opstellen. Pas zodra beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn, zal ons bouwbedrijf beginnen met de bouw in Epe. Uit onze ervaring is gebleken dat dit het snelste een keurig eindresultaat oplevert, en bovendien is dit een resultaat waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Schuur Wolfsen Oldebroek 6

Offerte of informatie aanvragen?

Onderhoud en onderhoudsvrij

Als bouwbedrijf weten wij dat onderhoud minstens net zo belangrijk is als nieuwbouw en verbouw. Het is van groot belang dat u goed voor uw woning zorgt en op tijd ingrijpt om dure en tijdrovende renovaties te voorkomen. Als u ziet dat de kozijnen aan het wegrotten zijn, wacht dan niet te lang. Ons bouwbedrijf in Epe helpt u graag bij het onderhouden van uw huis, maar wij kunnen u ook helpen om uw huis in Epe onderhoudsvrij te maken. Wij kunnen dan de topgevel, dakkapel, overstekken of windveren behandelen. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals rockpanel, werzalith, keralit en trespa.