Aannemersbedrijf Zwolle

Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen in Zwolle

Wij zijn uw specialist in alle bouwgerelateerde werkzaamheden in de buurt van Zwolle. Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf uit Zwolle en wij hebben al vele jaren ervaring met allerlei projecten in de regio. Wij hebben dus niet alleen de kwalificaties, maar ook de praktische ervaring om een gelikte en vakkundige dienst aan te kunnen bieden. Dus wilt u een nieuwe woning bouwen in Zwolle of zoekt u alleen een aannemersbedrijf om deskundig advies in te winnen, dan zit u bij ons goed. Wij helpen u graag met al uw bouwprojecten.

Klantgerichte werkwijze

Een vast element in onze succesformule is de klantgerichte manier van werken. Binnen ons aannemersbedrijf wordt veel aandacht besteed aan de wens van de klant en wij vinden het fijn om met uw feedback te werken. Wij maken graag duidelijke afspraken op basis van goed overleg waarin wij gehoor geven aan uw wensen. Dit geeft simpelweg de meest constructieve werkwijze en zo kunnen we al binnen de kortste keren een product voltooien in Zwolle waar iedereen tevreden over kan zijn. Bij ons aannemersbedrijf kunt u dus rekenen op een keurig eindresultaat dat voldoet aan uw wensen. Als u ons niet gelooft, vraag het dan aan één van de talloze klanten die wij al hebben blij gemaakt in Zwolle.

Woning Schuurman

Offerte of informatie aanvragen?

Onderhoudsvrij maken

U kunt bij ons aannemersbedrijf terecht voor een ruim aanbod aan diensten, van nieuwbouw tot onderhoud en nog veel meer. Voor het volledige aanbod kijkt u even onder ‘ons werk’ of neemt u contact op. Zo zijn wij ook actief in het onderhoudsvrij maken van woningen in Zwolle. Dit scheelt vanzelfsprekend een hele hoop tijd, geld en moeite en dat is wel zo fijn voor iedereen. Bij het onderhoudsvrij maken van uw woning, moet u denken aan het bekleden van uw dakkapel, windveren, overstekken of topgevel. Ons aannemersbedrijf in Zwolle werkt hierbij met diverse materialen, zoals:

Rockpanel
Trespa
Keralit
Werzalith