Aanbouw prijs Zwolle

Aanbouw prijs Zwolle – Aannemersbedrijf Van Ommen


Uw wensen horen voorop te staan als het gaat om uw aanbouw in Zwolle. De mogelijkheden lijken eindeloos. Er is, vooral nu, zeer veel mogelijk als het gaat om een aanbouw in Zwolle. Een nieuwe garage, dakkapel, schuur of serré bij het de juiste aannemer heeft u het voor het uitkiezen. Maar het aannemersbedrijf dat zich echt weet te onderscheiden geeft u een totaalpakket. Die aannemer zijn wij.
Aannemersbedrijf Van Ommen. Wij zijn een allround bouwbedrijf. Dit betekent dat we u altijd een dienstverlening kunnen bieden die compleet aansluit bij uw wensen. Van de grond tot de nok kunnen we uw aanbouw in Zwolle realiseren. Een dienstverlening die onderhevig is aan vakkundigheid, expertise en ervaring. Wij geloven dat een goede klantenservice van groot belang is. Met andere woorden: wij weten u in ieder opzicht meer dan tevreden te stellen.

Een aanbouw in Zwolle naar uw wensen

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket als het gaat om een aanbouw in Zwolle. Zo kunnen wij de bouwtekeningen voor u maken. De materialen leveren we voor u, en natuurlijk verzorgen wij de daadwerkelijke werkzaamheden. Dit betekent dat u dankzij ons geen kwaliteitsverlies door derden zal ervaren. Ook is op deze manier de communicatie onderling helder en duidelijk. Ook als u zelf een bouwtekening heeft en slechts een deel van de aanbouw wilt uitbesteden kunt u bij ons terecht.

Een no-nonsense manier van werken betekent ook een klantvriendelijke werkwijze. U weet precies waar u aan toe bent. Onze dienstverlening is af te stemmen naar uw wensen. Deuren, ramen en kozijnen bijvoorbeeld, zijn een belangrijk onderdeel van vrijwel iedere aanbouw in Zwolle. Uw mag maatwerk verwachten, ook als het aankomt op de kozijnen die wij zo gewenst aanleveren in de grondlak. Welke aanbouw wij ook voor u mogen aanpakken, het gaat altijd om maatwerk.

AANBOUW WONING - Zwolle

Offerte of informatie aanvragen?

Duurzaam bouwen

Uw aanbouw in Zwolle kan door ons volledig gerealiseerd worden. Een vrijblijvende offerte is de vervolgstap als wij uw wensen duidelijk hebben. Helder opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij stellen hoge eisen aan nieuwbouw en maken bewust de keuze voor duurzaam bouwen. Dit houdt in dat we de milieuregelgeving in acht nemen en voor duurzame materialen kiezen. Wij houden u betrokken, ook tijdens de werkzaamheden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de bouwvergunning? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wij beschikken over alle benodigde diploma’s, en deze kennis wordt aangevuld door onze uitgebreide ervaring. Naast de mogelijkheid voor een aanbouw kunt u bij ons terecht voor onder andere nieuwbouw, onderhoud en natuurlijk ramen, deuren en kozijnen.

We staan voor u klaar om uw wensen tot een werkelijkheid te maken. Wilt u weten hoe we te werk gaan? Neem contact op voor meer informatie.

Over ons

Onze diensten bestaan onder andere uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, het onderhoudsvrij maken van woningen en het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen. Om deze werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, beschikt ons personeel over de benodigde diploma’s van vakbekwaamheid. Hierdoor zijn wij in staat om te voldoen aan de hoge eisen voor duurzaam bouwen en kunnen wij het resultaat optimaal laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

CAR – verzekering

Wij zijn verzekerd tegen eventuele schade tijdens de bouw. Hiermee ondervindt u geen gedoe bij schade tijdens de bouw.

Gecertificeerd aannemer

Als aannemer zijn wij gecertificeerd. Zo bent u voor gedegen bouwkundig advies bij ons aan het juiste adres.