VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Verbouw Wezep – Aannemersbedrijf Van Ommen


Maakt u de keuze voor een verbouw in Wezep? De uitvoering hiervan kan natuurlijk zeer verschillend zijn. Echter zijn er bepaalde factoren die iedereen belangrijk vindt. Kwaliteit is erg belangrijk. Net als dat er tijdens de verbouw bij u in Wezep ook echt naar uw wensen wordt gewerkt. Dit lijkt voor de hand liggend en dat is het ook als u over de juiste aannemer kunt beschikken. Die aannemer voor u zijn wij.
Aannemersbedrijf Van Ommen.
Met jarenlange ervaring en gediplomeerde vakmensen die voor ons werken zijn wij het adres voor uw verbouw in Wezep. We staan garant voor een verbouw die aan uw wensten voldoet en werken naar uw tevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij wijzen u daarnaast op mogelijkheden die u misschien zelf niet had gezien. We kunnen u als het gaat om uw verbouw in Wezep een totaalpakket bieden. Maatwerk als het gaat om de werkzaamheden en de service.

Het adres voor uw verbouw in Wezep

Wat is het dat u wilt bereiken? Een verbouw voor u in Wezep kan zoals gezegd zeer verschillend uitpakken. Onze dienstverlening is breed genoeg om ieder project voor u tot een succes te maken. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw, onderhoud of ramen, deuren en kozijnen wij staan voor u klaar. Zo kunnen wij u ook alle benodigde materialen leveren waarbij u zeer veel keuze heeft. Echter gaat het altijd om duurzame kwaliteit.
Milieueisen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden. Zowel in het gebruik van de materialen als in de daadwerkelijke bouw zelf. Het resultaat is duurzaam en comfortabel.
Het gaat dus om veel meer dan alleen een verbouw voor u in Wezep. De diensten die wij u aanbieden zijn afzonderlijk of in combinatie af te nemen. Deuren, kozijnen en ramen bijvoorbeeld zijn ideaal bij een verbouwing of als u van plan was om deze te vervangen. De kozijnen die wij leveren zijn overigens verkrijgbaar in welke vorm dan ook. Interessant om te weten is dat als het gaat onze kozijnen dat ze komen met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.


Direct Contact !

Verbouw Wezep

Verbouw Wezep Verbouw Wezep Verbouw Wezep


Verbouw Wezep | Aannemersbedrijf Van Ommen

We staan voor u klaar

Onze naam is inmiddels synoniem geworden met kwaliteit. Ons indrukwekkende portfolio aan tevreden klanten breiden we graag uit met uw naam. Wij zijn een gecertificeerd aannemersbedrijf. Dit betekent dat we u kunnen voorzien van gedegen bouwadvies. Natuurlijk zijn wij verzekerd tegen schade tijdens de bouw.
Welke werkzaamheden wij ook voor u aanpakken u kunt er altijd vanuit gaan dat we streven naar uw tevredenheid.
Ieder project begint met het inventariseren van uw mogelijkheden en het duiden van wat u wilt bereiken. Een vrijblijvende offerte komt daarna. Deze is helder opgeschreven zodat u precies weet waar u aan toe bent. We zorgen ervoor dat u altijd betrokken blijft, ook tijdens de werkzaamheden. Welke wensen mogen we voor u tot een waarheid maken?

Aanbouw WezepAanbouw ZwolleNieuwbouw WezepNieuwbouw ZwolleOnderhoud WezepOnderhoud ZwolleVerbouw WezepVerbouw ZwolleVerbouwing WezepVerbouwing Zwolle

Interesse?

Heeft u interesse in onze diensten als aannemer? Neem dan direct contact op via het contactformulier of via ons telefoonnummer. U kunt onze gegevens vinden onder het kopje ‘contact’. Ook bij vragen kunt u contact opnemen, of u kunt nog eens rustig een kijkje nemen op onze website. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u namelijk graag wat wij voor u kunnen betekenen als aannemer in Epe.