VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Professionele aannemers in Zwolle

Bent u bezig met een nieuwe badkamer of wilt u de serre uitbreiden in Zwolle? Zit er een gat in uw deur of zijn de kozijnen aan het verrotten? Dan heeft u waarschijnlijk al gezocht naar aannemers in Zwolle en vraagt u uzelf nu af wie het beste de klus kan klaren. Het antwoord op deze vraag is heel simpel: Aannemersbedrijf Van Ommen. Vraag het één van onze talloze klanten uit Zwolle, na ons wilt u geen andere aannemers meer. Wij hebben een zeer klantvriendelijke en no-nonsense werkwijze en wij leveren vakwerk op maat. Zo kunnen onze aannemers u de volgende diensten aanbieden:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Ramen, deuren en kozijnen
  • Onderhoudsvrij maken

Onderhouden en onderhoudsvrij maken

Vooral onderhoud en het onderhoudsvrij maken van uw woning in Zwolle wordt onderschat door veel mensen. Aannemers worden regelmatig geassocieerd met nieuwbouw en verbouw en daar is goede reden voor. Wij kunnen u immers ook zeer professioneel voorzien in deze taken. Toch weten wij, net zoals alle aannemers, dat het minstens net zo belangrijk is om uw woning goed te onderhouden. U kunt echter ook besluiten om uw woning onderhoudsvrij te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld rockpanel, keralit, werzalith en trespa leveren en aanbrengen. Wanneer heeft u uw woning in Zwolle voor het laatst een goede onderhoudsbeurt gegeven?

464807_teaser1

Direct Contact !

Een kozijn op maat

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van kozijnen, ramen en deuren. Het is natuurlijk belangrijk om deze ook goed te verzorgen. Een verrot kozijn of een deur met een gat erin ziet er erg vervelend en onfris uit. Bij ons heeft u keuze uit allerlei producten. Veel aannemers in Zwolle zullen u deuren kunnen leveren van Weekamp en Skantrae, en wij zijn hierin niet anders dan deze aannemers. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kunststof of aluminium kozijnen bij ons bestellen als u het schilderwerk beu bent. Daarnaast kunnen wij al uw kozijnen en deuren op maat maken in onze werkplaats vlakbij Zwolle. Dus hoe u het ook voor ogen heeft, wij kunnen u hierin tegemoet komen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

U kunt natuurlijk even op onze website rondkijken, maar om u echt goed van dienst te kunnen zijn, kunt u beter even contact met ons opnemen. Vult het contactformulier onder het kopje ‘contact’ in, of vraag ons vriendelijke personeel over de telefoon over onze diensten. Zij zullen u vertellen over wie wij zijn als aannemers en hoe wij verschillen van de andere aannemers in Zwolle.