VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Professionele aannemers in Kampen

Bent u op zoek naar professionele aannemers in Kampen voor een opkomend bouwproject? Welkom bij Aannemersbedrijf Van Ommen, één van de beste aannemers in de regio. Wij zijn al jaren actief in Kampen en hebben inmiddels een aanzienlijke clientèle opgebouwd. Bovendien onderhouden wij goede relaties met onze klanten, aangezien wij erg klantgericht te werk gaan. Daarnaast staan wij voor kwaliteit van het werk en het product en kunt u bij ons rekenen op ervaring en professionalisme. Dit alles wordt u tegen een prijs aangeboden waar de meeste aannemers van zouden schrikken. Dus bent u iets van plan in Kampen? Laat het ons weten en wij zullen u vertellen hoe wij u kunnen helpen.

Aannemers Kampen

Vakwerk op maat

In tegenstelling tot sommige andere aannemers in Kampen, beschikken wij over onze eigen werkplaats in de buurt. Al sinds oktober 2007 werken wij vanuit deze plek en dit heeft al veel prachtig vakkundig werk opgeleverd. Wij kunnen hier namelijk zelf bouwkundige constructies in elkaar zetten, van kozijnen tot dakkapellen. Zo kunnen wij echt vakwerk op maat leveren in Kampen en heeft u een uniek en perfect geschikt product. Waar andere aannemers het doen met deuren van Skantrae en Weekamp, die wij overigens ook leveren, kunnen wij zelf een deur voor u in elkaar zetten.

Uw opdracht grondig doorspreken

Daarnaast vervullen wij ook de gebruikelijke rollen, zoals alle aannemers dat doen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met een verbouwing. Wij zullen eerst bij u langskomen in Kampen en alles grondig doorspreken. Op basis van goed overleg, kunnen we duidelijke afspraken maken en zo voorkomen dat er geen gehoor wordt gegeven aan uw wensen of dat er achteraf vervelende verassingen ontstaan. De offerte die wij u vervolgens aanbieden kunt u natuurlijk altijd afwijzen, waarop we nog eens om de tafel zullen gaan zitten in Kampen en de problemen proberen te verhelpen

Direct Contact !

Meer weten?

Er zijn veel aannemers in Kampen, maar er is maar één Aannemersbedrijf Van Ommen. Voor meer verschillen tussen ons en andere aannemers kunt u eens rondkijken op onze website en uitgebreid lezen over ons bedrijf, onze werkwijze en onze diensten. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen met ons vriendelijke personeel. Zij zullen u graag helpen met deskundig advies en zij beantwoorden uw vragen met plezier. Daarnaast kunnen ze u als geen ander vertellen, waarom u bij ons aan het juiste adres bent en waarom onze diensten beter zijn dan die van andere aannemers uit de regio.