VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Veelzijdige en ervaren aannemer in Zwolle

Wilt u al jarenlang de badkamer verbouwen? Wilt u een nieuwe woning laten plaatsen in Zwolle of bent u op zoek naar een aannemer die een deur op maat kan maken? Is het dringend tijd om uw voorgevel te laten onderhouden of wilt u deze juist onderhoudsvrij maken? In al deze, en nog veel meer, gevallen bent u aan het juiste adres bij Aannemersbedrijf Van Ommen. Wij staan voor een veelzijdige aannemer met vele jaren ervaring in de bouw, verbouw en onderhoud in Zwolle en omstreken. Wie op zoek is naar een aannemer in Zwolle, kan simpelweg niet om ons heen. Ons succes is gebouwd op vakmanschap en klantgerichtheid.

Intensieve samenwerking

Op het moment dat u contact met ons opneemt, zult u direct merken dat wij volledig zijn ingericht op uw wensen. Wij zijn een aannemer die de wens van de klant centraal stelt en die pas tevreden is wanneer de klant dat is. Bij ons kunt u rekenen op een goed overleg, duidelijke afspraken en gehoor van uw stem. Wij werken graag intensief samen met onze opdrachtgever in Zwolle en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen met uw project, zodat we achteraf allemaal tevreden kunnen zijn met een netjes eindresultaat en zodat we vervelende verassingen kunnen voorkomen.

Direct Contact !

Aannemer Zwolle

Uitstekende kwaliteit

Daarnaast staan wij voor een aannemer die alleen vakmensen aanneemt. Wij hebben een no-nonsense werkwijze en u kunt ervan uitgaan dat al onze werknemers precies weten wat zij kunnen en moeten doen. Zij hebben de papieren en de ervaring om ieder project in Zwolle tot een succesvol einde te leiden. U zult niet snel een aannemer in Zwolle vinden die op zoveel gebieden zo’n uitstekende kwaliteit levert. U kunt op onze website een aantal voorbeelden zien van voorbije projecten in Zwolle die wij als aannemer hebben uitgevoerd.

Meer informatie

Kijk eens rond op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als ervaren aannemer in Zwolle. Onder ‘ons werk’ leest u meer over de diensten die wij aanbieden. Van nieuwbouw, verbouw en onderhoud tot onderhoudsvrij maken en ramen, deuren en kozijnen. Onder ‘werkplaats’ kunt u meer lezen over waar en hoe wij precies te werk gaan. Ten slotte, kunt u onder ‘contact’ een formulier invullen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden. Ook vindt u hier ons adres als aannemer en het telefoonnummer dat u kunt bellen indien u nog vragen heeft of juist als u ons wilt inschakelen.