VOOR NADERE INFORMATIE
OF EEN OFFERTE

038-376 55 89

Wij staan als aannemer in Epe voor u klaar

Bent u op zoek naar een professionele aannemer die u kan helpen bij het verbouwen van uw slaapkamer? Of wilt u een nieuwe woning in Epe neerzetten? Wellicht moet er alleen een raamkozijn vervangen worden of zoekt u slechts wat deskundig advies van een ervaren aannemer in Epe. Aannemersbedrijf Van Ommen kan u helpen in al deze gevallen. Wij bieden u een divers aanbod van diensten die allemaal kwaliteit en tevredenheid garanderen. Onze vakmensen zijn gekwalificeerd en ervaren, zodat zij iedere situatie goed kunnen inschatten en onze werkwijze is gericht op uw gemak. Dus woont u in Epe en bent u op zoek naar een aannemer? U heeft ons gevonden.

Klantvriendelijkheid voorop

Wij staan voor een klantvriendelijk aannemer. Wij geloven namelijk dat de wens van de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer onze klant dat is. Daarom gaan wij voor aanvang van een project altijd eerst uitgebreid praten met onze opdrachtgever in Epe. Zo maken wij kennis met u en kunnen wij gehoor geven aan uw wensen. Na een goed overleg zullen wij een offerte aanbieden en u kunt deze accepteren of nog eens met ons om de tafel gaan zitten in Epe, indien u niet helemaal tevreden bent. Uw feedback is van groot belang voor ons en wij werken graag intensief met u samen. Zo voorkomen we vervelende verassingen en zo komen we uiteindelijk tot een snel en keurig eindresultaat.

Direct Contact !

Aannemer Epe

Vakwerk volledig op maat

Naast onze klantvriendelijke werkwijze, staan wij voor kwaliteitswerk. Bij ons kunt u rekenen op een aannemer die vakwerk op maat levert. Dankzij de ervaring van onze werknemers en de hoge kwaliteit van de materialen waarmee wij werken, kunnen wij ieder project tot een prachtig resultaat brengen. Kijk eens rond op onze website en u zult een aantal foto’s van onze projecten in Epe uit het verleden tegenkomen. Hier ziet u goed wat een aannemer bedoelt met vakwerk op maat. Wij zijn niet voor niets zo’n populaire aannemer in Epe.

Interesse?

Heeft u interesse in onze diensten als aannemer? Neem dan direct contact op via het contactformulier of via ons telefoonnummer. U kunt onze gegevens vinden onder het kopje ‘contact’. Ook bij vragen kunt u contact opnemen, of u kunt nog eens rustig een kijkje nemen op onze website. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u namelijk graag wat wij voor u kunnen betekenen als aannemer in Epe.